GRAVE OG JORDARBEJDE

VEDLIGEHOLD

ANLÆG

STUBFRÆSNING

HVAD KAN VI...

Snerydning


Vil du slippe for besværet med at rydde sne? Vi udfører snerydning hos både virksomheder og private.Belægning.


Vi kan hjælpe dig hvis I skal have ny terrasse eller indkørsel, eller den gamle trænger til at blivelavet om. Vi kan hjælpe med at vælge den belægning der passer til jeres ønsker.
Vi udfører belægning i betonsten, fliser, granitskærver mm.


Anlæg


Vi laver både nye græsplæner samt lægger den gamle om. Vi klarer alt fra klargøring af jorden til såning. Det er vigtigt at jorden bliver løsenet / grubbet i dybden, samt at få lavet et fint jævnt såbed på overfladen. Vi har grejet og ekspertisen til dette. Vi kan også levere og lægge rullegræs. Der er mange muligheder.
Desuden kan vi også levere og plante din nye hæk, træer eller andet.


Vedligehold


Klipning af græs for virksomheder, grundejerforeninger, samt private. Ukrudt bekæmpelse samt beskæring af træer og buske.
Et flot ude areal giver et godt førstehåndsindtryk, lad os klare arbejdet så I kan bruge energien på jeres virksomhed.


Grave og jordarbejde.


Vi kan hjælpe med at grave ud til sokkel, dræne, grave kabler ned, og meget andet, flytte jord og planere ud.
Kørsel med containervogn
Vi kan levere materialer hos jer, med containervogn, enten tippet af eller vi kan sætte containeren, og hente den igen når I har tømt den, eller fyldt den med grene / jord eller andet.


Stubfræsning.


Stubbe i græsplænen kan være irriterende, og det kan være dyrt at køre i dem med plæneklipperen. De kan også være i vejen for jeres planer med haven.
Vi kan fræse dem væk for jer. Vores stupfræser kan fræse 15-20 cm i jorden og der kan lægges muld henover og sås græs / plantes igen. Det er nemmere og billigere end at grave dem op.


Bekæmpelse af muldvarpe.


Vi kan gasse dine muldvarpe med kulilte, så de sover stille ind. Her bruges ingen gift. Maskinen kan ses påyoutube/ Mauki.

 
 
 

FÅ ET TILBUD

Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.

Vi arbejder for :

Vi arbejder for :

Vi arbejder for :